Partners

Yalp is inrichter van inspirerende speel- en sportplekken. In de dagelijkse praktijk werken we samen met partners die ons hierbij ondersteunen. Wij zijn in staat om uw speelplek nét dat beetje extra te geven, door samenwerking met betrouwbare leveranciers, educatiepartners en netwerken waarbij we zijn aangesloten.

 

Educatiepartners

Olga Commandeur
Olga Commandeur is ex-topsportster en presentatrice van het dagelijkse televisieprogramma “Nederland in Beweging” op omroep MAX. Zij heeft de grote ambitie om heel ouder wordend Nederland in beweging te brengen. Sinds 2012 werkt Olga Commandeur samen met Yalp om beweegtuinen te ondersteunen.
Lees meer over deze samenwerking...
 
Alles in beweging
Alles in beweging adviseert scholen en besturen op het gebied van bewegingsonderwijs, het schoolplein en motorische remedial teaching. Alles in beweging is schrijver van de veelgebruikte methode 'Basislessen bewegingsonderwijs' en verzorgt workshops bij freerunninglocaties van Yalp.
Lees meer over deze samenwerking...

Quest

'Op een leuke manier wijzer' Quest is al elf jaar ongeëvenaard als populairwetenschappelijk tijdschrift voor jong en oud. Quest is een sterke didactische partij met alleen al een database met 1.000 vragen en wetenschappelijk onderbouwde antwoorden. Quest is educatiepartner van Yalp bij de ontwikkeling van de speciale Quest Memo.
Lees meer over deze samenwerking...


 

Educatief speeltoestel
Pioneer Pro DJ School
De Pioneer Pro DJ School heeft de missie om zoveel mogelijk jeugd in aanraking te laten komen met het DJ-vak. De school leert leerlingen draaien, maar ook het mixen van muziek, het produceren van eigen tracks en het werken aan een carrière als artiest. De Pro DJ School geeft workshops en demonstraties op de Yalp Fono.
Lees meer over deze samenwerking...
 
NSGK Speeltuinbende

Yalp heeft een belangrijke kennispartner gevonden in de NSGK Speeltuinbende. De Speeltuinbende is een testteam van volwassenen en kinderen met én zonder handicap die speelplekken door heel Nederland beoordelen. Yalp toetst ontwerpen regelmatig op toegankelijkheid en bespeelbaarheid bij de Speeltuinbende.
www.speeltuinbende.nl


Media partner

FOX Sports

Iedere zaterdagavond is de voetbalmuur van Yalp te zien in het wekelijks terugkerende spelitem ‘De Muur’. De Muur is te zien in het programma de Eretribune op de betaalzender FOX Sports, gepresenteerd door Jan Joost van Gangelen en Hélène Hendriks.

Bekijk hier de compilatievideo van De Muur bij FOX Sports...

 

De%20Muur%20Fox%20Sports.JPG

 

Merken & dealerschappen

Lappset

Het Finse Lappset is opgericht in 1968 en is uitgegroeid tot een internationaal speeltoestellenmerk dat in meer dan 40 landen actief is. We zijn er trots op dat wij nu meer dan 25 jaar dit merk mogen aanbieden. Lappset investeert voortdurend in onderzoek naar de motorische, sociale en cognitieve ontwikkeling van het spelende kind. De resultaten die uit deze onderzoeken komen, vormen de basis voor productontwikkeling.
www.lappset.com

Speeltoestel
Grijsen Park & Straatdesign

Grijsen wil mensen laten genieten van het buitenleven, met hun innovatieve straatmeubilair. Samen met Grijsen levert Yalp een speciale uitvoering van de DJ-tafel Fono, met daaraan gekoppeld designmeubilair.
www.grijsen.nl


Rhino

Met een wereldwijd dealerschap en meer dan 400 geplaatste skateparken wereldwijd, is Rhino een grote speler in de skatepark markt. Rhino heeft installaties in bijna ieder land van Europa, in de meeste staten van de USA, in Zuid-Oost Azië en zelfs in Zuid Amerika.
www.rhino-ramps.com

Yalp heeft ook dealerschappen met:

Techniek en ontwikkeling

KPN

Voor jongeren is WiFi zo langzamerhand een eerste levensbehoefte. In de recreatie is goede WiFi al een must en veel steden zouden graag het stadscentrum voor deze doelgroep van gratis WiFi voorzien. De aanleg en het onderhoud van zo’n netwerk is echter niet altijd eenvoudig.

Yalp komt in samenwerking met KPN met de oplossing:
een veilige en snelle KPN WiFi-verbinding gekoppeld aan een fysieke jongerenontmoetingsplek

Kitt

Yalp heeft een eigen productontwikkeling, die onder andere de interactieve speeltoestellen hebben bedacht. KITT is een belangrijke partner bij de ontwikkeling van de benodigde elektronica en software.
www.kitt.nl

Ook betrokken bij de Yalp productontwikkeling:


Netwerken

Yalp is onderdelen van diverse netwerken waarin wij als kennispartner optreden of verbonden zijn als sponsor: