Kennisbank

Sporten en bewegen tijdens de vakantie

Voetballende kinderen, ouders die ’s ochtends voor de kinderen ontwaken sporten in de frisse buitenlucht of het hele gezin dat samen een wedstrijdje speelt op het sportveld; dat moet vakantie zijn! De afwisseling van bewegen, actief bezig zijn en de mogelijkheid om te ontspannen voegt écht iets toe aan een vakantie. Dát is wat je als eigenaar van een vakantiepark of camping wil bieden aan je bezoekers. Iedereen, jong en oud, vermaakt zich door toffe en uitdagende sportactiviteiten die aanwezig zijn voor het hele gezin. Want samen vakantieherinneringen maken, daar draait het om.

Sporten en bewegen op het park

Maak van jouw vakantiepark een plek waar bezoekers graag terugkomen. Sporten wordt steeds belangrijker en ook populairder. Een uniek aanbod van sport- en beweegactiviteiten voor jong en oud draagt bij aan een onvergetelijke vakantie. Klimmen of klauteren in de touwen, hockeyen met de jongste, even alleen sporten bij de bootcamp toestellen voordat iedereen wakker wordt. Door jouw bezoekers hierin te voorzien, creëer je echte meerwaarde voor een fijne vakantiebeleving. Voor iedereen is er wat te doen. En deze ultieme meerwaarde zorgt ervoor dat bezoekers (weer) voor jouw vakantiepark of camping kiezen!

"Sporten als publiekstrekker, dat verbindt en vermaakt!"

Van oude tennisbaan naar nieuw sportveld

Wordt jouw tennisveld weinig gebruikt? Dat is jammer! Als ondernemer wil je graag sportfaciliteiten aanbieden én inhaken op de wensen van je bezoekers. Maar hoe? Dit kan bijvoorbeeld door oude tennisbanen te gebruiken als basis voor een nieuwe sportvoorziening. De oude ondergrond wordt hergebruikt, waardoor het veld tegen relatief lage kosten verandert in een nieuw sportveld. Je kunt het nieuwe sportveld op diverse manieren invullen, bijvoorbeeld met een pannaveld, bootcamp toestellen of interactieve speel- en sporttoestellen. Gegarandeerd beweeg- en sportplezier voor het hele gezin.

Sportveld als ontmoetingsplek

Maak van je nieuwe sportveld en beweeg plekken echte publiekstrekkers. Deze plekken geven niet alleen beweging, vermaak en plezier, ze hebben ook een sociale functie. Ze zijn ontmoetingsplekken waar voor iedereen wel iets te doen is. Kinderen vermaken zich met tikkertje of een simpel balspel, jongeren gaan een competitie aan en dat terwijl de ouders zich rondom het sportveld bevinden. En als ze samen willen sporten, kan dat natuurlijk ook. Zij kunnen meedoen óf lekker ontspannen en kijken hoe de rest van het gezin zich fantastisch vermaakt. Dat is gegarandeerd genieten voor jong en oud.

Ook voor tieners wil je graag een vette plek realiseren. Een plek waar zij zich vermaken, andere leeftijdsgenoten ontmoeten en vakantieherinneringen maken voor het leven. Speel in op de interesses van deze groep en voeg een Lappset Fono DJ-tafel toe. De combinatie van sporten, muziek, rondhangen met vrienden en het gebruik van de telefoon zorgt voor unieke beleving én activiteit voor de tieners.

Interactief spel als echte publiekstrekker

Prikkel de fantasie van kinderen met vette interactieve spellen. De open spelregels zorgen ervoor dat kinderen hun creativiteit en fantasie gebruiken. Dit maakt het spelen en bewegen nóg intenser. Gaaf he! Bied jij op jouw vakantiepark of camping interactieve spellen? Dit kan een echte publiekstrekker worden. Eén waar de kinderen steeds weer naartoe willen. Zijn ze even bij de caravan of in het vakantiehuisje? Dan kunnen ze niet wachten om weer terug te gaan om te bewegen en te spelen met de andere kinderen op het park.

De spellen kunnen oneindig wisselen. Onze ervaring leert dat interactief spel een hoge aantrekkingskracht heeft. Neem bijvoorbeeld ons sportveld Toro. Dagelijks zijn hier kinderen, jong en oud, om te voetballen. Ze organiseren zelf competities, oefenwedstrijdjes en trainingen. Zijn er te veel kinderen? Dan maken ze zelf teams en wisselen ze af. Het is de ultieme vakantiebeleving; kinderen die samen spelen en bewegen én het geeft ontspanning voor de ouders.

Positief effect voor de horeca

Wist je dat een uniek aanbod aan activiteiten ook een positief effect heeft op jouw omzet in de horeca? De omliggende terrassen zijn perfect voor iedereen die even wil ontspannen. Terwijl de kinderen zich vermaken, genieten de ouders van een lekker kopje koffie. Maar ook wanneer de ouders zelf hebben gesport is het terras dé plek om even bij te komen met een verfrissend drankje. Niemand die zich verveelt, het is gegarandeerd genieten voor jong en oud! En dat draagt bij aan de mooie vakantieherinneringen die worden gemaakt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.