Een revolutie in de sport

Het 360-graden sportveld Lappset Toro

Traditionele sportvelden laten ons heen en weer bewegen tussen twee doelen, maar het interactieve sportveld Lappset Toro geeft een nieuwe draai aan de manier waarop we sporten en trainen. In deze blog duiken we in de innovatieve reis van de Toro, vanaf het begin tot de impact op sportliefhebbers van alle leeftijden.

Een visie voor dynamisch sporten

Het interactieve sportveld Lappset Toro werd ontworpen met de ambitie om de manier waarop we sporten te veranderen. De dagen van standaard oefensessies zijn voorbij; de makers van de Toro wilden training boeiender en leuker maken. Het resultaat? Een revolutionair ontwerp dat niet alleen je lichaam in beweging zet, maar ook cognitieve vaardigheden verbetert.

Met zijn diepgaande kennis van professionele sporten speelde Mark Lammers een cruciale rol bij het vormgeven van het ontwerp van de Toro. Het belangrijkste principe dat ten grondslag lag aan het ontwerp was het verbinden van fysieke inspanning met plezier. Lammers benadrukte het belang van focus en plezier tegelijkertijd. Hij geloofde dat deze unieke combinatie niet alleen een dynamische spelervaring zou opleveren, maar ook de algehele prestaties van spelers zou verbeteren terwijl ze plezier hebben!

Interactie om uitdagingen te verbeteren

De interactieve goals van de Lappset Toro brengen het sportveld tot leven. De traditionele doeltjes zijn vervangen voor 4 interactieve goals die verdeeld zijn over het veld. De goals met LED-verlichting en sensoren reageren als het doel geraakt wordt. Stel je voor dat je je goal verdedigt en het in een oogwenk naar de andere kant verschuift. Dit soort uitdagingen vragen constant om alertheid en behendigheid, waardoor een dynamische en meeslepende spelervaring ontstaat. De inspiratie voor deze interactieve functies komt uit de wereld van e-sports, waar de opwinding van online multiplayer-games wordt omgezet in spannende live sportwedstrijden.

Het ontwerp van de Toro is geschikt voor een breed aanbod aan sporten, waaronder voetbal, veldhockey en zelfs ijshockey. De sterke constructie, gemaakt van massief beton, is bestand tegen intensief spel en garandeert een lange levensduur van het veld. De spellen van de Toro zijn verbonden met internet en eenvoudig te begrijpen. Spelers schakelen makkelijk over naar het volgende spel met een druk op de knop.

Een speelveld voor de hele buurt

Een van de onderscheidende kwaliteiten van het sportveld Lappset Toro is het aanpassingsvermogen aan verschillende groepsgroottes. Doordat er snel van deelnemer gewisseld kan worden, biedt het interactieve sportveld zonder moeite plaats aan grote groepen, waardoor het ideaal is voor gymlessen of evenementen in de buurt. De toegankelijkheid en veelzijdigheid van het sportveld maken het een inclusieve ruimte voor spelers met verschillende ervaringen en vaardigheidsniveaus.

Beweging en uitdaging

Wat de Lappset Toro echt onderscheidt, is de benadering van sportieve betrokkenheid. Het 360-graden perspectief daagt spelers uit om tegenstanders van alle kanten te bekijken, wat een nieuw niveau van strategie en spanning oplevert. De gebogen hoeken van de arena voorkomen dat de bal ontsnapt, waardoor het spel constant in beweging blijft.

De Toro laat je hart echt kloppen! Met meerdere spelers in een kleine ruimte en steeds veranderende spelervaring vraagt het om intense fysieke inspanning. Het is dan ook geen verrassing dat de Toro erom bekend staat spelers te laten zweten en tot het uiterste te drijven.

Slimme oplossingen en urban sports

Naast de spannende duels heeft het interactieve sportveld Lappset Toro een schat aan slimme oplossingen. Handige vakken boven de goals dienen als opbergruimtes voor persoonlijke spullen, zodat ze veilig zijn tijdens het spelen. De Toro heeft een sterk aanpassingsvermogen en past moeiteloos in verschillende sportlandschappen. Of het nu gaat om schoolpleinen, een sportzone op de camping of urban sports locaties, de Toro transformeert ruimtes moeiteloos in een levendige sportarena en zorgt voor een boost van energie en opwinding.

Innovatie, toegankelijkheid en spel

Mark Lammers, oud professioneel hockeyspeler en trainer, was een voorstander van deze innovatieve aanpak en kreeg steun van ijshockeyclubs en liefhebbers. “De blik van kinderen die massaal naar de Toro komen, gretig om te spelen, maakt ons enorm tevreden met een diep gevoel van voldoening. De gebruiksvriendelijkheid van de Toro, waarbij het selecteren van een spel net zo eenvoudig is als het indrukken van een knop, komt overeen met onze basisfilosofie – om sporten toegankelijk, boeiend en onmiskenbaar leuk te maken.” – Rob Tuitert, Managing Director en ontwerper van interactieve speeltoestellen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.