Dash Layout M1

Dash Layout M1

Artikelnummer
081784M
Prijs
€ 99.040 excl. BTW
Verankering: € 750 excl. BTW
Valhoogte toestel
1500 mm
De toestellen en de diverse standaard lay-outs van Dash zijn ontwikkeld voor en door freerun professionals. Met als doel: een veilige, professionele en multifunctionele freerun opstelling. Je kunt je park modulair opbouwen. Layout M1 is een middelgrote lay-out met de volgende elementen: Base Double M, Base L, Base Frame, Base Double S1, Base M, Base Pile, Vault L, Rail Corner High, Rail Corner Low, 2 x Rail Line, Dex Landing, en 2 x Dex Step. Deze plek heeft wat hogere elementen die rennen, slingeren en springen goed mogelijk maken. De plaatsing van de elementen genereert talloze bewegingscombinaties.

Heb je een vraag over het product Dash Layout M1?

Bij Yalp helpen we je graag! Zo geven we bijvoorbeeld altijd advies over valondergronden bij valhoogtes.
En wist je dat de meeste van onze toestellen verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

PS: de genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief montage.

Neem contact op

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.