Yalp Sutu

Yalp Sutu

Artikelnummer
YA3550
Prijs
Prijs op aanvraag
Verankering: € 150 excl. BTW
De Yalp Sutu is het aloude en nog altijd populaire muurtje trap in een nieuw jasje. De interactieve balmuur Yalp Sutu bevat 16 lichtgevende vlakken die meten als ze met een bal geraakt worden. Écht interactief spelen is veel meer dan het simpelweg toevoegen van licht of geluid. Actie, reactie, inhoudelijke, leerzame spellen en een bijbehorende apps maken de interactieve speeltoestellen van Yalp uniek en zorgen voor een toegevoegde waarde. Juist de groep die niet uit zichzelf beweegt, wordt verleid om toch in beweging te komen. Check https://www.yalp.nl/assortiment/sutu-balmuur/ voor meer informatie, video's en technische details.

Heb je een vraag over het product Yalp Sutu?

Bij Yalp helpen we je graag! Zo geven we bijvoorbeeld altijd advies over valondergronden bij valhoogtes.
En wist je dat de meeste van onze toestellen verkrijgbaar zijn in diverse uitvoeringen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

PS: de genoemde prijzen zijn exclusief BTW en exclusief montage.

Neem contact op

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.