Leisure

Chaletpark de Bregkoog

Mooi gelegen tussen de Texelse natuur en het gezellige stadje De Koog vind je Chaletpark Bregkoog. Wandelen door het bos, over het strand, door de duinen, uitgaan of shoppen in De Koog? Alles ligt perfect op loopafstand! Dit ruim opgezette chaletpark is de ideale plek om te genieten van het ultieme vakantiegevoel. En dankzij de grote speelplek op het park hoeven kinderen zich hier nooit te vervelen!

Modulaire speeltoestellen

In de speeltuin springt één toestel er met kop en schouders bovenuit. Een groot combinatietoestel uit onze Halo lijn, die bestaan uit grote kubussen met veel speelplezier.

In 2019 is het eerste deel geplaatst, de Halo Cubic. Door de moludariteit van de lijn is het super makkelijk om het uit te breiden, waardoor geen grote investering in één keer nodig is. In 2020 is het toestel uitgebreid met 2 hoge torens. En eind 2023 wordt de Halo Diamond toegevoegd aan de collectie, die met zijn schuine wanden een unieke beleving heeft! Onze Halo toestellen bieden veel verschillende en veelzijdige klimmogelijkheden en een fantastische glijbaan om weer beneden te komen. Wil je echt wat unieks aanbieden, kies dan voor een Halo!

 

 

Ouderen in beweging

Ook aan de oudere generatie is gedacht. Op de speelplek staat het ouderen in beweging toestel Olga Commandeur Combi 2. Deze toestellen zijn samen met Olga Commandeur ontworpen voor de beste trainingsmogelijkheden. Chaletpark de Bregkoog was het eerste recreatiepark in Nederland met beweegtoestellen uit onze ouderen in beweging lijn, iets om erg trots op te zijn! Deze toestellen dragen bij aan de lichamelijke- en geestelijke gezondheid van ouderen. Ouderen kunnen ook op vakantie op eigen niveau zichzelf blijven uitdagen met oefeningen op de beweegtoestellen.

1- De Bregkoog

1- De Bregkoog

2- De Bregkoog

2- De Bregkoog

3 - De Bregkoog

3 - De Bregkoog

4 - De Bregkoog

4 - De Bregkoog

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.