Sisu Fitness

Buiten fitnessen met lichaamsgewicht en krachttraining

Met de Sisu Fitness toestellen kun je buiten op een veilige manier trainen. De combinatie van lichaamsgewicht en krachttraining tilt outdoor training naar een nieuw niveau! Sisu is een levensfilosofie, een Fins begrip dat zoiets betekent als ‘doorzettingsvermogen, volharding, een ijzeren wil om een bepaalde, vaak langdurige taak te voltooien’.

Ga direct naar Catalogus

Wil jij een veilige en effectieve outdoor sportplek realiseren? Of ben je benieuwd wat de verstelbare gewichten van de Sisu bijdragen aan jouw openbare fitnessplek? Lees meer over de toepassing van Sisu fitnesstoestellen of laat je inspireren in de brochure.

Download brochure

Wat is Sisu Fitness?

De positieve effecten van lichaamsbeweging op de gezondheid zijn onmiskenbaar. Buiten sporten wordt steeds populairder want het is veilig en levert veel voordelen op. Met Sisu Fitness toestellen kun je buiten op een veilige manier trainen. De combinatie van lichaamsgewicht en krachttraining tilt outdoor training naar een next level!

Sisu Fitness is bedoeld voor iedere gebruiker, ongeacht het fitness niveau. De toestellen zijn veilig en uitnodigend. Er zijn functional racks en krachttoestellen. De krachttoestellen zijn traploos instelbaar en daardoor blijven de gebruikers gemotiveerd. Of je nu traint voor je uiterlijk of puur functioneel, voor revalidatie of competitie.

 • Verstelbare apparatuur voor krachttraining
 • Uitgebreide fitnessframes en stand-alone trainingselementen voor lichaamsgewicht

Lekker buiten trainen
lichaamsgewicht & krachttraining
Sisu Fitness

Functionele rekken 

Trainen met je eigen lichaamsgewicht is erg populair als krachttraining. Typische workout oefeningen bestaan uit push-ups, chin-ups, dips, sit-ups en squats. Met Sisu Fitness train je dus dezelfde oefeningen als in de sportschool, maar dan buiten. De functionele rekken van Sisu Fitness maken een complete en veelzijdige workout mogelijk, helemaal als je ze combineert met de Sisu Fitness krachttoestellen. Door de uniforme uitstraling en het unieke design vormen ze een mooi geheel. In onze playlist op YouTube vind je  diverse instructievideo’s.

Krachttoestellen 100% traploos instelbaar

Met de Sisu Fitness krachttoestellen van Lappset kun je je belangrijkste spiergroepen trainen: borst, rug, schouders, benen, bilspieren en armen. Dit doe je door oefeningen als bench press, overhead presses, lateral row, pull-down en squats. Met Sisu Fitness train je dus dezelfde oefeningen als in de sportschool, maar dan buiten. In onze playlist op YouTube vind je instructievideo’s van ieder toestel.

Weerstand is een belangrijk onderdeel van krachttraining. Wat de metalen krachttoestellen van Sisu Fitness bijzonder maakt is dat de gewichten 100% traploos instelbaar zijn. Van 5 tot 85 kilo! Het instellen van de gewichten gaat erg gemakkelijk en licht. De weerstand kan namelijk eenvoudig worden aangepast door aan het wiel te draaien

Sisu Fitness: voor een uitgebreide en veilige workout

Apparatuur die buiten wordt geplaatst, zoals in openbare parken of op sportlocaties, moet veilig en gemakkelijk te gebruiken zijn. Het moet goed te gebruiken zijn voor alle iedereen, ongeacht of je een ervaren sporter bent of een beginner. Trainen moet effectief kunnen zijn voor alle gebruikers. Op ieder toestel staan aanwijzingen over hoe je de oefeningen correct moet uitvoeren en op welke spiergroepen de oefeningen zijn gericht. Deze Situ Fitness toestellen zijn daarnaast met veel aandacht voor ergonomie ontworpen.

Met Sisu Fitness toestellen kun je eindeloos trainen omdat je kunt variëren tussen snelheid, langzame kracht, trainingen met hoge herhalingen etc. Bij iedere variatie kun je werken aan je progressie. Dat maakt het leuk en uitdagend om terug te komen en verder te trainen met dezelfde apparatuur.

Verplaatsbare of tijdelijke plekken

Of je nu een stadsplein hebt wat je niet het hele jaar kunt gebruiken of een braakliggend terrein waarvoor je een tijdelijke invulling zoekt, het feit is dat je je ruimte niet optimaal benut. En dat is jammer. Want hoe leuk zou het zijn om daar te sporten of te spelen?

Bij Yalp is het mogelijk speel- en sportplekken zo te maken dat ze geheel verplaatsbaar zijn. En dan hebben we het over zowel de toestellen als de betonnen stelconplaten. De enige voorwaarde is een vlakke ondergrond. Dit kan ook met Sisu Fitness! Lees meer > 

Ambassadeur Pekka Hyysalo 

Sisu is een Fins begrip dat zoiets betekent als ‘doorzettingsvermogen, volharding, een ijzeren wil om een bepaalde, vaak langdurige taak te voltooien’. Wil je meer weten over de kracht van sisu? Lees dan onze blog. Wij vinden Pekka Hyssalo een goed voorbeeld van sisu en zijn dan ook trots op onze samenwerking!

In april 2010 raakte Pekka ernstig gewond bij een skiongeluk. Hij liep ernstig hersenletsel op en lag enkele weken in coma. Tegen alle verwachtingen in slaagde hij erin zich terug te vechten naar een normaal leven. Dankzij Pekka’s sisu. Door zijn persoonlijkheid, positieve instelling en zijn eigen verhaal inspireert Pekka mensen om buiten te gaan sporten.

Pekka Hyysalo
hét voorbeeld van sisu

Veiligheid, installatie en onderhoud van Sisu Fitness

Veiligheid

 • Voldoet aan EN16630 norm
 • Volledig dichte behuizing halterschijven
 • Voorzien van instructies
 • Weerstand traploos instelbaar (met wiel)

Installatie en onderhoud

 • Gemakkelijk te installeren en te onderhouden
 • Materialen zijn makkelijk schoon te houden
 • Gecertificeerde metalen onderdelen
 • Stevige en duurzame panelen van hoge kwaliteit

De techniek achter
Sisu Fitness

Brochure SISU Fitness

Download hier de uitgebreide brochure over de SISU Fitness toestellen van Lappset.

Download brochure
Functional Fitness Rig S

Functional Fitness Rig S

Functional Fitness Rig L

Functional Fitness Rig L

Functional Fitness Rig M

Functional Fitness Rig M

Sisu Accessible Press

Sisu Accessible Press

Sisu Tricep Extension

Sisu Tricep Extension

Sisu Bicep Curl

Sisu Bicep Curl

Sisu Overhead Press

Sisu Overhead Press

Sisu Inolined Bench Press

Sisu Inolined Bench Press

Sisu Lateral Row

Sisu Lateral Row

Sisu Overhead Pulldown

Sisu Overhead Pulldown

Sisu Bench Press

Sisu Bench Press

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.