Multifunctionele sportvelden

Hoe benut ik mijn schaarse buitenruimte optimaal voor een sportveld?

We zijn ons steeds meer bewust van het belang van een gezonde leefstijl en willen allemaal graag meer sporten en bewegen. Hoe kun je de schaarse buitenruimte of je sportveld zo optimaal mogelijk inrichten zodat zoveel mogelijk mensen er lekker kunnen sporten?

Multifunctionele sportvelden op maat

De sportvelden van Yalp zijn ontwikkeld kijkend naar huidige trends. Schaarse buitenruimte, het belang van een gezonde leefstijl, ontmoeting in de openbare ruimte en panna voetbal. Door toevoeging van baskets of (interactieve) grote doelen zijn ook andere sporten mogelijk op het veld zoals handbal, hockey of tennis.

De boarding-sportvelden worden opgebouwd met modulaire componenten. Daardoor krijg je altijd precies wat past binnen de beschikbare ruimte, zowel landschappelijk als financieel.  Bepaal zelf je gewenste elementen zoals basket, scoretellers, grote doelen of minigoals. Door met lijnen, vlakken en kleuren in de kunstgras ondergrond te werken ontstaan er spelvormen die vrij zijn voor eigen interpretatie.

 

Goed om te weten:

  • Yalp boardingvelden zijn geluidsarm.
  • De velden zijn geschikt voor ‘high impact’ sporten zoals hockey.
  • De boarding kan bedrukt worden met bijvoorbeeld sponsoruitingen.
  • Dynamisch spel en grotere activiteit door de afgeschuinde hoeken en de vlakke boarding.
  • Multifunctioneel, eenvoudig meerdere sporten uit te oefenen op hetzelfde veld.
interactief sportveld

Interactief sportveld

Edison College

"Je kunt op de Toro ook het reactievermogen trainen, dat maakt dit veld echt uniek. Het interactieve sportveld past erg goed binnen onze lessen LO en sportroute."

Interactief sportveld Lappset Toro

De Lappset Toro is een bijzonder sportveld. De traditionele doeltjes zijn vervangen voor 4 interactieve goals die verdeeld zijn over het veld. Doordat er aan 4 zijden actief gespeeld wordt, is spelen op dit sportveld zeer dynamisch! De Toro kent spannende spellen die regelmatig aangevuld worden met nieuwe games. Juist de groep die niet uit zichzelf beweegt, wordt met een verrassende speelruimte of sportzone verleid om toch in beweging te komen.

Meer weten over Toro

YalpSports sportvelden

Onze boarding-sportvelden worden opgebouwd met modulaire componenten. Daardoor zijn wij in staat om, geheel naar jullie wens, een veld op maat te ontwerpen waarbij we rekening houden met de beschikbare ruimte, zowel landschappelijk als financieel.

Door toevoeging van baskets of (interactieve) grote doelen zijn ook andere sporten naast voetbal mogelijk op het veld zoals handbal, hockey of tennis. Door met lijnen, vlakken en kleuren in de kunstgras ondergrond te werken ontstaan er spelvormen die vrij zijn voor eigen interpretatie.

Bekijk onze sportvelden

Sportkooi gecombineerd met interactief spelen

Het Sutu Court is een interactieve sportkooi die bestaat uit de interactieve voetbalmuur Sutu en een boarding van hekwerk. Het is ook mogelijk om de Toro toe te passen. Je bepaalt zelf de afmeting en of je doeltjes en baskets wilt toevoegen of wilt variëren in het lijnenspel of hekwerk.

Heb je al een sportkooi? Geef deze dan een upgrade door de Sutu en/of Toro in dit bestaande sportveld te plaatsen. Zo krijg je een geheel nieuwe sportimpuls.

Lees meer over interactief spelen

Voetvolley veld Soccer 44

Soccer44 is een voetvolleybalveld in moderne stijl en daagt uit tot een tactisch potje voetbal. Met hard schieten win je niet! Daardoor past het Soccer44 perfect op plekken waar de ruimte schaars is, zoals een schoolplein, recreatiepark of klein speelplein in de openbare ruimte. Zeker als je een specifieke, zachte voetbal gebruikt. Een spelletje Soccer44 is zeer laagdrempelig waardoor er ook buiten verenigingsverband gesport kan worden.

Meer weten over Soccer 44

Projecten

We hebben verschillende sportvelden mogen realiseren. Bekijk hier een aantal voorbeelden.

Alle projecten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van wat we doen en hoe we dat samen kunnen doen? Schrijf je in! Door je voorkeuren door te geven kunnen we je gerichter op de hoogte houden over jouw interesses.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Met het invullen geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.