Yalp Fono

De interactieve DJ-tafel

Je kunt je ergeren aan rondhangende jeugd. Je kunt deze doelgroep ook positief benaderen en gebruik maken van wat ze echt bezighoudt; namelijk muziek, internet en de mobiele telefoon. En die weg heeft Yalp gekozen met de Yalp Fono. De DJ-tafel Yalp Fono mét optionele  WiFi HotSpot daagt de jeugd uit om sociale contacten op te doen en hun muzikale creativiteit te delen met anderen.

De outdoor dj-tafel Yalp Fono is gemodelleerd naar het voorbeeld van huidige DJ-tafels in samenwerking met professionele DJ's. Het gebruik is simpel: leg een telefoon die muziek afspeelt op de tafel en de muziek wordt door de Yalp Fono versterkt live overgenomen. Mix Dubstep met Bach, laat je creativiteit de vrije loop. Wees voor even een echte DJ!

De Yalp Fono met WiFi HotSpot is op de markt gebracht met:

 

 

Yalp Fono: muziek maken met een smartphone.

 

Video: zo werkt de Yalp Fono
Yalp Fono functies

Gebruik van de Yalp Fono is simpel. Leg je telefoon op de DJ-tafel en de muziek wordt direct en live versterkt. Voeg effecten toe aan de muziek die ook gebruikt worden door professionele dj’s, zoals een delay of filter. De Yalp Fono bevat vier kanalen om te mixen (twee live kanalen vanaf de telefoon en twee kanalen met opgeslagen loops).

Ontdek de veelzijdige functies van de outdoor DJ-booth Yalp Fono. Een selectie:

Yalp Fono Volume
Volume instellen

Stel het volume van de versterkte muziek in per kanaal.
Video uitleg...

Yalp Fono effecten
Effecten

Kies een effect op de Fono middels de touchknoppen en regel het effect met de draaischijf.
Video uitleg...

Yalp Fono Crush effect
Crush

De muziek wordt ‘blikkerig’ vervormt.
Uitleg video...

Yalp Fono Scratch effect
Scratch

Een bekend DJ-effect met het heen en weer bewegen van platen.
Video uitleg...

Yalp Fono Pitch effect
Pitch

Hoge en lage tonen kunnen afwisselend worden weggefilterd.
Video uitleg...

Yalp Fono Loop
Loop afspelen

De Fono neemt maximaal 10 seconden op en speelt deze herhaaldelijk af.
Video uitleg...

Yalp Fono outdoor DJ tafel
Yalp Fono DJ tafel Grijsen meubilair
Fono uitvoeringen

De Yalp Fono wordt standaard geleverd met stalen zitstangen en blauw dak. Deze solide betonnen basis met stalen zitstangen is een zeer robuuste uitvoering voor de stadse omgeving.

Liever een design uitvoering? Solide houten straatmeubilair van Grijsen is gekoppeld is aan de betonnen DJ-tafel maakt deze Yalp Fono tot een in het oog springende aanwinst voor de openbare ruimte.

De Yalp Fono is verkrijgbaar in enkele voorgedefinieerde ontwerpen en zijn op maat samen te stellen uit losse elementen. De betonnen Yalp Fono is uw basis. Daar voegt u zelf één of meerdere banken, zitstangen of een dansvloer aan toe. Geef uw keuze aan ons door.
Lees hier meer over de design uitvoering van de Yalp Fono...

 

 

Yalp Fono outdoor DJ tafel
Workshops door de Pro DJ school

De Pioneer Pro DJ School heeft de missie om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met het DJ-vak. De school leert leerlingen draaien, maar ook het mixen van muziek, het produceren van eigen tracks en het werken aan een carrière als artiest.

Als educatiepartner van Yalp verzorgt de Pro DJ school een opening, demonstratie en workshop op de Fono. Zo krijgt jeugd ter plaatste in 3 uur tijd de vetste draaitips van een professionele DJ en leren de basisbeginselen van het DJ-vak.
Meer weten? Neem contact op met Yalp!

Yalp Fono outdoor DJ
Yalp Fono outdoor DJ tafel
Fono ontmoetingsplek

Een echte DJ heeft altijd publiek nodig en een dansende menigte heeft altijd een DJ nodig die goede muziek draait.

De Fono is dan ook uit te breiden naar een totaaloplossing met overkappingselementen, een dansvloer en urban straatmeubilair. Zo ontstaat een stoere ontmoetingsplek waar hele groepen samen op de dansvloer staan.
Bekijk hier deze Fono producten...

 

 

DJ-tafel met WiFi HotSpot

Een goede verbinding met internet is bijna van levensbelang voor jeugd. KPN staat bekend om haar stabiele, snelle internetnetwerk. Altijd en overal. Thuis, in de stad, op vakantie of op school.

Een extra feature voor de DJ-tafel is daarom een WiFi HotSpot, die ingebouwd wordt in de Yalp Fono. Met deze openbare KPN WiFi-HotSpot kan de jeugd onbeperkt draadloos internetten én streamen zij eenvoudig hun muziek om te mixen op de DJ-tafel.

Bedenk eens wat voor een ultieme jongerenontmoetingsplek (JOP) u hiermee in handen heeft! Meer weten? Dat leest u hier.  Of neem gewoon eens contact op met Yalp via +31 (0)547 - 289 410 om u te laten adviseren.

KPN%20WiFi%20hotspot.jpg
Fono Referenties

(klik op de pijltjes naast de fotoslider)

Oscar%20Hulscher-f98b9a24.jpg
"De aanschaf van de Fono maakt deel uit van de beweegvisie van Amsterdamse stadsdeel Zuidoost. “Dit is de missing link tussen speeltuin en sportveld."
Oscar Hulscher - manager Sportbuurtwerk Stadsdeel Zuidoost
Hans%20van%20Leewen%20%E2%80%93%20Director%20of%20Pleisureworld-f3d7344f.jpg
"Jury-oordeel over de Fono: Een goed uitgewerkt product voor een doelgroep die nog onvoldoende aandacht krijgt."
Jury oordeel - Pleisureworld
Yalp Fono DJ tafel outdoor
Vind een Fono bij jou in de buurt

Technische informatie

De Fono won in 2014 de felbegeerde Red Dot design award. Het ontwerp werd gekozen uit meer dan 4.800 inzendingen uit 53 landen. Yalp staat met de DJ-tafel Fono in het rijtje van nationale en internationale eerdere Red Dot winnaars als Apple, BMW, Nike, Auping en Philips. De Red Dot is de grootste internationale designprijs ter wereld.

Is de Fono:  
Vandalismebestendig? JA
Weerbestendig? JA
Geschikt voor buiten? JA
Geschikt voor indoor? JA
Bespeelbaar in het donker JA
Extra informatie: Bijbehorend dansvloer en meubilair beschikbaar
Winnaar Red Dot design award
DJ workshops door Pro DJ school

 

Wist u dat:

  • De techniek in de Fono gebaseerd is op een geavanceerde, door Yalp gepatenteerde overbrengingstechniek die het geluid versterkt?

  • Het geluidsniveau voor de omgeving beperkt blijft, door de doordachte vorm van de tafel die het geluid naar de gebruiker richt?

  • Maximaal volume en aan- en uittijden van tevoren ingesteld kunnen worden naar de wensen van de beheeder? Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de Fono na 20.00 uur uit te schakelen.

  • De touch-panelen van de Fono bestaan uit een slagvaste kunststof, met geïntegreerde printplaat, met daarop tweekleuren LED's?
Red Dot Award Yalp

Video: testen, testen, testen

Meer weten over de Yalp Fono?

Interesse in de Fono of wilt u uw uitzonderlijke DJ-talent aan ons showen? Yalp heeft een prachtige locatie in Goor waar diverse speeltoestellen en sportconcepten gedemonstreerd en gebruikt kunnen worden. U bent van harte welkom. Vragen over de Yalp Fono? Neem contact met ons op:

yalp_projecten_team1-1dc8be38.png
nicole_reijerink2-1962c655.jpg
roel_bannink2-d9598690.jpg
stef_berckmans2-51978e73.jpg
Neem contact op met team Yalp
+31 (0)547 289 410