Yalp Sutu

De interactieve voetbalmuur

De hedendaagse jeugd vraagt om speloplossingen die bij deze tijd passen. De Yalp Sutu is het aloude en nog altijd populaire muurtje trap in een nieuw jasje en daagt juist ook de jeugd uit die normaal minder geïnteresseerd is in bewegen. Want; juist bij de kinderen die normaal liever binnen gamen op een iPad, zullen door de spannende outdoor games van de Yalp Sutu actief sporten leuk gaan vinden! De voetbalmuur is perfect als laagdrempelig toegankelijke wijk- of recreatievoorziening, maar ook voor professionele voetbaltrainingen op hoog niveau.

De voetbalmuur Yalp Sutu bevat 16 lichtgevende vlakken die meten als ze met een bal geraakt worden. Met één druk op de knop kan gekozen worden voor verschillende spellen. Via de 3G-verbinding worden doorlopend nieuwe spellen op de voetbalmuur geüpload die het product vernieuwend houden.

De Yalp Sutu is iedere zaterdagavond te zien in De Eretribune

 

 

Yalp Sutu: competitief en actief.

 

Video: zo werkt de Yalp Sutu
Sutu spellen

De Yalp Sutu kent 10 uitdagende spellen. Keuze gemaakt? Een stem legt het spel in enkele zinnen uit en dan is het sporten maar. De spellen kunnen met een voetbal gespeeld worden, maar ook prima met een hockeybal, handbal, tennisbal of basketbal.

Voetbaltrainingen
Op ieder willekeurig spel is een variatie te bedenken die de Sutu geschikt maakt om bal- en schietvaardigheid te verbeteren. Voorbeelden? Kaats in de aanloop met de linkervoet en los een schot met rechts. Varieer door van steeds grotere afstand te schieten. Of, laat speler 1 de bal aangeven waarna speler 2 de bal op de Yalp Sutu schiet.

Spelselectie (6/10):

 

Yalp Sutu spel double Sutu
Double Sutu

Raak hetzelfde vlak als de voorganger.
Videoanimatie...

De Muur

Bekend van FOX Sports: raak in 90 seconden zoveel mogelijk vlakken.
Bekijk de video...

Yalp Sutu spel Speed Sutu
Speed Sutu

De radar meet de snelheid van het schot in kilometers per uur.
Videoanimatie...

Yalp Sutu spel Shape Sutu
Shape Sutu

Probeer de oplichtende vlakken te raken en zo de vorm weg te schieten.
Videoanimatie...

Yalp Sutu spel Total Sutu
Total Sutu

Vul de hele voetbal muur te vullen door ieder vlak eenmaal te raken. Mis = opnieuw.
Videoanimatie...

Yalp Sutu spel Spot Sutu
Spot Sutu

Zet een topscore neer voordat de tijd verstreken is om in een landelijke ranglijst te komen.
Videoanimatie...

Sutu Referenties

(klik op de pijltjes naast de fotoslider)

Wimjoost%20Licht%202-74e8ba28.jpg
"Het is belangrijk om bewust met je tijd mee te gaan en je te verdiepen in de hedendaagse jeugd. Alleen zo kun je vaststellen dat de tijd zodanig is veranderd dat andere sportoplossingen nodig zijn."
Wimjoost Licht - gemeente Hengelo
Sportveld
"Jeugd moeten uitgedaagd worden in hun eigen belevingswereld. Games, computers, voetbal en competitie. Geweldig hoe ook de meiden aangetrokken zijn door Sutu."
Janneke oude Alink - gemeente Hengelo
Yalp Sutu sportkooi

Integratie in een sportkooi of boardingveld

De Sutu kan geplaatst worden als losstaand product, maar ook in een sportkooi of boardingveld. Deze multifunctionele velden worden altijd kosteloos op maat ontworpen. U bepaalt met onze ontwerpers de afmetingen, plaatsing van doeltjes, baskets, lijnenspel en de indeling van het hekwerk.

Sutu in bestaande sportkooi
Is er al een sportkooi in uw gemeente? Geef deze een upgrade door de Sutu in dit bestaande sportveld te plaatsen. Binnen een beperkter budget dan een nieuwe kooi, krijgt de wijk een geheel nieuwe sportimpuls. Vraag Yalp naar de mogelijkheden.

Yalp Sutu sportvelden

Sutu tijdens evenementen

De voetbalmuur een dag uitproberen? Het bedrijf X-perience Events is de exclusieve partner van Yalp en is daarmee het enige bedrijf in Nederland en België waar de interactieve sportmuur te huur is. X-perience Events zorgt voor opbouw, speluitleg en enthousiaste begeleiding. De Yalp Sutu is bij elk evenement een enorme eyecatcher en zorgt voor veel plezier onder de aanwezigen.

Bezoek de website van X-perience Events voor meer informatie over het huren van de Yalp Sutu.

Vind een Sutu bij jou in de buurt
Aantal interactives 116

Technische informatie

Iedere Sutu is verbonden met 3G internet. De internetconnectie maakt het mogelijk als beheerder het volume in te stellen, aan/uittijden te regelen, spelstatistieken uit te lezen of technische ondersteuning te verkrijgen.

Is de Sutu:      
Vandalismebestendig? JA Bespeelbaar in het donker? JA
Weerbestendig? JA Extra informatie: Bevat snelheidsradar
Geschikt voor buiten? JA   Te integreren in bestaande of nieuwe sportkooi
Geschikt voor indoor? JA    

 

 

Wist u dat:

  • De panelen van de interactieve voetbalmuur Sutu zijn gemaakt van 15mm dik polycarbonaat? Dit sterke materiaal wordt daarom onder andere toegepast in kogelwerend glas en in de schilden van de ME.

  • Overmatige geluidsproductie wordt voorkomen door rubber strips tussen de panelen en ophanging? Het rubber kan goed tegen vocht en verweert niet.

  • De behuizing is gemaakt van verzinkt en gepoedercoat staal dat zorgt voor optimale bescherming tegen roest en vandalisme? Voor de meest belaste onderdelen is zelfs gekozen voor een extra sterke staalsoort.

  • De Sutu heeft vele tests succesvol heeft doorstaan? Zo is er succesvol getest op bestendigheid tegen zware klappen (1000 keer 50 kg), temperatuursverschillen (35°C tot +85°C) en trilling.
Kwaliteit test Yalp Sutu

Video: testen, testen, testen

Meer weten over de Yalp Sutu?

Nog niet overtuigd van de Sutu? Kom zelf een balletje trappen! Yalp heeft een prachtige locatie in Goor waar diverse speeltoestellen en sportconcepten gedemonstreerd en gebruikt kunnen worden U bent van harte welkom. Vragen over de Sutu?

ben_admiraal2-d5071aa1.jpg
rob_tuitert2-90934b9a.jpg
thomas_hartong2-37283eeb.jpg
wessel_hof2-2e6c894b.jpg
Neem contact op met team Yalp
+31 (0)547 289 410