De DJ-ontmoetingsplek Yalp Fono mét WiFi

 Jeugd uitdagen met datgene wat hen bezig houdt  DJ'en met een smartphone
 Zeer geschikt voor gemeenten, voortgezet onderwijsscholen en recreatie  Check de video >>>

De hedendaagse jeugd positief benaderen:

Je kunt je ergeren aan rondhangende jeugd. Je kunt deze doelgroep ook positief benaderen en gebruik maken van wat ze echt bezighoudt; namelijk muziek, internet en de mobiele telefoon. En die weg heeft Yalp gekozen met de Yalp Fono. De DJ-tafel Yalp Fono mét KPN WiFi HotSpot daagt de jeugd uit om sociale contacten op te doen en hun muzikale creativiteit te delen met anderen.

De Yalp Fono met WiFi HotSpot is op de markt gebracht met:

DJ'en met je smartphone

De outdoor dj-tafel Yalp Fono is gemodelleerd naar het voorbeeld van huidige DJ-tafels in samenwerking met professionele DJ's. Het gebruik is simpel: leg een telefoon die muziek afspeelt op de tafel en de muziek wordt door de Yalp Fono versterkt live overgenomen. Mix Dubstep met Bach, laat je creativiteit de vrije loop. Stream muziek met het bijbehorende WiFi-punt.

Een echte DJ heeft altijd publiek nodig en een dansende menigte heeft altijd een DJ nodig die goede muziek draait. De Yalp Fono is dan ook uit te breiden naar een totale jongerenontmoetingsplek (jop) met overkappingselementen, een dansvloer en urban straatmeubilair. 

 

 

 


Sociale ontmoetingsplek; 

   Stimuleert positieve ontmoeting tussen
       jongeren. Activiteit bieden = einde overlast.

   Positionering naast skate, parkour
       of andere urban sporten;
   Uitbreiding tot volledige JOP mogelijk met
       dansvloer en banken met afdak;
   Design-editie voor groenere omgeving beschikbaar;

   Winnaar Red Dot Design Award voor
       állerbeste wereldwijde ontwerp.
       Eerdere winnaars Nike, Apple en BMW;

   Maak de DJ-tafel tot WiFi-HotSpot;
   Met programmering door de Pioneer Pro-DJ school;
   Robuust en vandalismeproof.

 

In wijken, scholen en 
recreatie 

De Yalp Fono is onder andere geplaatst in de gemeenten: Breda, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Alphen aan de Rijn, Emmen,  recreatieondernemers: Center Parcs (6x!) Zeewolde, Lommel, Westerhoven, Bispingen (Duitsland) Morton (Frankrijk), Chamouille (Frankrijk), Molenhoek Kamperland,  bij scholen: Enschede en Hengelo.

Yalp Fono bij scholen
De-Kuip-speelplek-df3875da.jpg

KPN Yalp Fono, Rotterdam

fono_urban_2-ca96193b.jpg
Yalp-Fono-De-Kuip-Rotterdam-2-76a12b57.jpg

Yalp Fono, Rotterdam

Fonospecial2.jpg

Yalp Fono, Centerparcs

fonolr12-b95c026f.jpg
fono_urban.jpg
fono_robijnhorst.jpg

Yalp Fono Robijnhorst, Haagse Hout

Voetbalmuur Sutu en DJ-tafel Fono Center Parcs

Yalp Fono, Centerparcs

dj_tafel_fono.jpg

Yalp Fono, Woonzorgcentrum Houthaghe

dj_tafel_geluid-d2737447.jpg
Fono_public_space1-7f421308.jpg

Yalp Fono Bijlmerpark (Nelson Mandela park) - Amsterdam

 

Fonospecial6.jpg
Fono-Grijsen-Breed-3.jpg

Yalp Fono  Universiteit Twente, Enschede

Mét WiFi verbinding

De DJ-tafel bevat een ingebouwde KPN WiFi-module. Zo kan de jeugd onbeperkt draadloos internetten én streamen zij eenvoudig hun muziek om te mixen op de DJ-tafel.

WiFi in de DJ-tafel, meer info...

DJ tafel voor buiten
Yalp Fono in de stad
In de stad

De Yalp Fono is een DJ-ontmoetingsplek mét WiFi die jongeren die de speeltuin ontgroeid zijn, wat te doen geeft. Interactief spelen draagt bij aan de sociale cohesie in wijken én draagt bij aan een actieve leefstijl. Al onze toestellen zijn verkrijgbaar in verschillende designs, zodat ze qua uitstraling in iedere wijk passen!

Interactief spelen in de openbare ruimte, meer info...

Fono Design-editie

De Yalp Fono ontmoetingsplek is verkrijgbaar is verschillende uitvoeringen: met robuuste staaluitvoering of als design-uitvoering gekoppeld aan het welbekende Grijsen straatmeubilair. 

Yalp Fono met Grijsen straatmeubilair, meer info...

Yalp Fono
interactief spelen jongeren
Bewezen succesvol

 Geplaatst in grote steden zoals Amsterdam, Den Haag en Breda 
 Jongeren komen samen bij de Yalp Fono
 Rookplek ROC Hengelo vervangen voor een
     Yalp Fono ontmoetingsplek
 Voorzien van WiFi
 Vandalisme proof!
 Yalp Fono bereikt ook de leeftijd 16+
 Animatie Center Parcs houdt nu DJ-workshops: 
      met groot succes voor de oudere (12+) doelgroep.

Zo werkt de DJ-tafel

Gebruik van de Yalp Fono is simpel. Leg je telefoon op de DJ-tafel en de muziek wordt direct en live versterkt. Voeg effecten toe aan de muziek die ook gebruikt worden door professionele dj’s, zoals een delay of filter. De Yalp Fono bevat vier kanalen om te mixen (twee live kanalen vanaf de telefoon en twee kanalen met opgeslagen loops).

Download de speluitleg...

DJ tafel voor buiten
Yalp Fono in de stad
Programmering: DJ-workshops

De Pioneer Pro DJ School heeft de missie om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met het DJ-vak. De school leert leerlingen draaien, maar ook het mixen van muziek, het produceren van eigen tracks en het werken aan een carrière als artiest. 

Als partner van Yalp verzorgt de Pro DJ school een opening, demonstratie en workshop op de Yalp Fono. Zo krijgt jeugd ter plaatste in 3 uur tijd de vetste draaitips van een professionele DJ en leren de basisbeginselen van het DJ-vak. Vraag Yalp naar de mogelijkheden.

Vind een Yalp Fono bij jou in de buurt

Technische informatie en kwaliteit

Als beheerder kunt het maximale volume instellen van de Yalp Fono, aan/uittijden regelen, spelstatistieken uitlezen. Al het geluid is op de gebruiker gericht, waardoor het omgevingsgeluid minimaal is. Wij garanderen de kwaliteit van onze producten. Na aanschaf van de servicelicentie heeft u daardoor geen vervolg- en onderhoudskosten én krijgt u technische support. De Yalp Fono won in 2014 de felbegeerde Red Dot design award. Het ontwerp werd gekozen uit meer dan 4.800 inzendingen uit 53 landen. Yalp staat met de DJ-tafel Yalp Fono in het rijtje van nationale en internationale eerdere Red Dot winnaars als Apple, BMW, Nike, Auping en Philips. De Red Dot is de grootste internationale designprijs ter wereld.

Is de Yalp Fono:  
Vandalismebestendig? JA
Weerbestendig? JA
Geschikt voor buiten? JA
Geschikt voor indoor? JA
Bespeelbaar in het donker JA
Extra informatie: Bijbehorend dansvloer en meubilair beschikbaar
Winnaar Red Dot design award
DJ workshops door Pro DJ school

 

Wist u dat:

  • De techniek in de Yalp Fono gebaseerd is op een geavanceerde, door Yalp gepatenteerde overbrengingstechniek die het geluid versterkt?

  • Het geluidsniveau voor de omgeving beperkt blijft, door de doordachte vorm van de tafel die het geluid naar de gebruiker richt?

  • Maximaal volume en aan- en uittijden van tevoren ingesteld kunnen worden naar de wensen van de beheeder? Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de Yalp Fono na 20.00 uur uit te schakelen.

  • De touch-panelen van de Fono bestaan uit een slagvaste kunststof, met geïntegreerde printplaat, met daarop tweekleuren LED's?

Blijft interactief spel wel lang leuk? Hoe zit het met geluidsvolume? En sluit interactief spel wel aan bij de regelgeving op gebied van spelen?
Lees hier de meest gestelde vragen over interactief spel...

Red Dot Award Yalp

  

 

JA!
Vertel mij meer over
de Yalp Fono DJ-tafel!

We kunnen uitgebreid uitleggen hoe gaaf de Yalp Fono is, maar als mensen ze zelf proberen dan valt vaak het kwartje pas: “Hee! Dit is echt vet!” Plan daarom snel een gratis demonstratie. Zonder verdere verplichtingen. Of... stel uw andere vragen over de Yalp Fono.

Vul het contactformulier in en of bel: +31 (0) 547 289 410

Onze Yalpers staan klaar om u te helpen! Stel een vraag:

Tel 1 en 5 bij elkaar op.
 
Met het invullen van de bovenstaande gegevens geef ik Yalp toestemming om mij e-mailberichten over bedrijfs- of productupdates te sturen. Yalp heeft een privacybeleid dat in overeenstemming is met de nieuwe AVG-wetgeving.*