Blog: Yvonne Overmaat
"a new way to play"

Yvonne Overmaat is directeur Nederland en Vlaanderen bij Yalp. Bij Yvonne thuis was het de afgelopen maanden ‘A new way to play’. Op 23 maart kreeg ze namelijk een dochter. Na haar zwangerschapsverlof is zij nu weer druk aan de slag bij Yalp. Wat kan er toch véél gebeuren in korte tijd.

"Het waren drukke weken waarin we ons huis verkochten, op bezoek gingen bij mijn broertje en vrienden in Amerika toen Rose 8 weken oud was en plannen maakten voor ons nieuw te bouwen huis. A new way to play in meerdere opzichten dus.

 

yvonne_overmaat2.jpg

Hoewel ik in die periode ook regelmatig op de zaak geweest ben (Rose heeft al een MT vergadering meegemaakt), ben ik inmiddels alweer een aantal weken aan het werk. Onvoorstelbaar hoeveel er dan toch weer gebeurd is en hoe snel het ook weer voelt alsof je nooit weggeweest bent. Het team heeft dan ook niet stilgezeten. In het verkoopteam alleen al waren er nog 3 geboortes (Indy, Duco en Jackie) en vier verhuizingen. En het team is uitgebreid met Chinees sprekende Ada (export manager Azië) en creatieveling Marloes (international marketeer). Op 23 juni fietsten 13 Yalpers 180 kilometer in de Elastiekenkoers voor zorgboerderijen hier in de buurt en het speeltoestel wat wij schonken aan een Marokkaans schooltje in de bergen bij de Toubkal die we vorig jaar samen beklommen, heeft eindelijk zijn bestemming gevonden.

We hebben fantastische opdrachten mogen realiseren in Nederland zoals bijvoorbeeld bij Kids Wonderland (de moeite waard om dit project in deze nieuwsbrief te bekijken), maar ook op de Bloemcampschool (onze prinsessen spelen nu op ons parkour) en België (met een aantal mooie primeurs). We hebben nog meer recreatieondernemers mogen overtuigen van de kracht van de interactives (o.a. de eerste Yalp Sutu bij Ballorig, de eerste Yalp Sona bij RCN en een interactive vervolg bij Landal en Europarcs). En die interactives worden ook steeds gaver. De Quest samenwerking (link) op de Yalp Memo wordt steeds krachtiger (gethematiseerde scholenpakketten), op de beurs in Maastricht konden we een WiFi HotSpot (link) op de Yalp Fono presenteren (binnenkort in Den Haag), Arnold Bruggink wist op een mooie manier het FOX Sports Sutu spel (link) te linken aan de bestaande Sutu’s in de wijken en op de Yalp Toro worden momenteel diverse hockeyoefeningen ontwikkeld. Het lijstje steden met meerdere interactives wordt steeds langer.

A new way to play. De eerste helft van het jaar was bewogen. Twee weken geleden hadden we een hele inspirerende sessie met Mark Tuitert. Iedereen stuitert weer van de energie. Wat zal de 2e helft ons brengen? Wordt het weer zo’n feest? Ik wens iedereen een hele fijne vakantie met bijzondere momenten met familie. Dan houd ik me in de tussentijd bezig met nog meer Yalp uitdagingen, verhuisdozen en natuurlijk onze 3 lieve draken."

Yvonne-d341c18c.jpg

Ga terug