Blog: Paralympische Spelen bij Yalp

Gisteren ontvingen we van de Twentse Zorgcentra een prachtige video van onze eigen Paralympische Spelen die wij samen met de stichting Goal, Aveleijn, de JP van den Bent stichting en de Twentse Zorgcentra hebben georganiseerd. Het plezier spat eraf! Niet alleen cliënten genieten hiervan, maar zeker ook het personeel van de zorginstellingen! Zelfs wethouder van Pieter van Zwanenburg had als hoofdscheidsrechter, samen met Ben Admiraal grote lol, schreef Paul Gelen directeur van de stichting Goal.

ben_admiraal2.jpg

GOALympics: Een fantastische dag!

Een dag om niet te vergeten

Het was ook prachtig om te zien, hoe grenzen werden verlegd. Een blinde man, die persé over de stormbaan heen wilde, wat uiteindelijk ook lukte en daarna nog een keer wilde. De highscore op de interactieve Yalp Sutu die verbeterd moest worden. De mooie dance moves die onder de Yalp Sona boog getoond werden om de Dancebattle te winnen. En het fanatisme waarmee de Yalp Memo palen werden aangetikt om de hoogste score te halen met het spel Tag. Het was zo mooi. Vermoedelijk waren ze na afloop "doodmoe". En misschien hadden sommige wel wat hoofdpijn van alle drukte en inspanning (en van de zon), maar ze zullen deze bijzondere dag zeker niet gauw meer vergeten en wij trouwens ook niet. 

De video werd gelijk gedeeld door trotse medewerkers bij Yalp, zo schreef Marc van den Burg: Het samen inzetten met collega's voor een bijzonder mooie doelgroep voelt zo goed en is vooral ZO LEUK!

Deze paralympische spelen met mensen met een verstandelijke handicap geeft mij ook weer energie en inzicht om vooral door te gaan met waar wij mee bezig zijn met Yalp, namelijk het leveren van plezier en het creëren van bijzondere momenten met en voor iedereen. Die mooie momenten maken ons werk leuker, spannender en uitdagender. Dat blijven we dan ook lekker doen, volgend jaar weer Paul!

Ben Admiraal

Ga terug