Freerunning Pro

Freerunning is een zeer populaire urban sport, die jeugd en volwassenen uitdaagt om van A naar B over objecten te bewegen.
Op eigen manier en niveau. Van beginner tot pro. Yalp biedt producten die samen met een valdempende valondergrond een veilige sportomgeving vormen. Heeft u een locatie van Yalp gerealiseerd? Freerunner Philip van Ees geeft demonstraties en introductielessen om de omgeving op positieve wijze kennis te laten maken met de sport.

freerunning%20openbare%20ruimte.jpg

De sport freerunning stimuleert een gezonde leefstijl, de sociale ontwikkeling en betrokkenheid bij de buurt. Dat maakt de sport zeer geschikt voor in de openbare ruimte. Freerunning kent geen spelregels en spreekt een grote leeftijdsgroep aan omdat de toestellen zowel de beginner als PRO uitdagen. Het gaat niet om steeds verder springen, maar om steeds meer controle krijgen over de bewegingen. Freerunning is goed voor de gezondheid, de sociale ontwikkeling en betrokkenheid bij de buurt. Dat maakt de sport al op 10 Yalpplekken in de openbare ruimte en op bijna 50 scholen zeer succesvol. 

Yalp biedt producten die samen met een valdempende valondergrond een veilige sportomgeving vormen. Yalp heeft producten voor jonge kinderen (zie de pagina freerunning in het onderwijs), maar voor de oudere, gevordende freerunners met meer ervaring hebben wij extra uitdagende PRO-opstellingen met hoge spidercages en walls. Heeft u een locatie van Yalp gerealiseerd? Freerunner Philip van Ees geeft demonstraties en introductielessen om de omgeving op positieve wijze kennis te laten maken met de sport.

 

Wim%20van%20Gelder-6c256246.jpg
"Freerunning komt voort uit een diep gewortelde drang van kinderen om de omgeving spelend te ontdekken."
Wim van Gelder - Alles in Beweging

Parkourbaan Freerunners 360 graden video

Ontwerp samen met Yalp

Workshops in de wijk

Starten met freerunnen? Ook in de wijk geven onze partners demonstraties, bieden een trainingsprogramma voor de jeugd, kennismakingslessen of leiden lokaal instructeurs op. Een positieve kennismaking met freerunning en parkour stimuleert om de sport ook zelfstandig te gaan beoefenen.

Vraag Yalp naar de mogelijkheden.

Yalp biedt toestellen die samen met een valdempende valondergrond een veilige sportomgeving vormen voor verschillende niveaus. Heeft u idee├źn voor een freerunning plek en hulp nodig bij het ontwerp?

Het Yalp ontwerpteam staat voor u klaar! 

Een freerunomgeving bestaat uit meerdere losse toestellen (bekijk hier het assortiment), waarvan Yalp kosteloos een totaalontwerp maakt.

Freerunning%20pro.jpg

Inspirerende freerunninglocaties

yalp-26641bcd.jpg
Parkour Wibautstraat Amsterdam

Het freerunpark is gerealiseerd aan de Wibautstraat, bij de Hogeschool van Amsterdam. De gemeente wil beweging bij haar inwoners stimuleren door met de sportplek het freerunnen te introduceren.

Freerunning Speelplek Schiedam
Gemeente Dordrecht

Deze openbare speelplek in de gemeente Dordrecht daagt de oudere jeugd uit met de populaire urban sport freerunning. De hoge wanden in deze opstelling dagen ook de geoefende freerunner uit.

Freerunning plek Hengelo
Gemeente Hengelo

De gemeente Hengelo faciliteert lokale freerunners met een openbare freerunopstelling in de wijk Slangenbeek.

Contact met Yalp

Meer weten over freerunnen in de openbare ruimte? Het succes van freerunnen in de openbare ruimte? Of gewoon een keertje praten over de mogelijkheden van het freerunnen? Ons sales support team of accountmanagers helpen u graag verder:

Ellen Pullen
gisela_diepenmaat2-d7668c66.jpg
0547 289 410